HUBO XL Bilthoven kan het voorjaar aan!

HUBO Bilthoven voor uw tuingereedschap het juiste adres

HUBO Bilthoven voor uw tuingereedschap het juiste adres

Met het paasweekend op komst krijgen we vast de kriebels om de tuin eens lekker aan te pakken. We hebben immers een dagje extra. Spitten, opruimen, snoeien, nieuwe border aanleggen of zelfs een nieuw hek of een schutting plaatsen. Gelukkig hebben we dan de HUBO in Bilthoven die, als we tuingereedschap te kort komen, kan helpen!

Reiko Bos heeft gezorgd dat de tuinliefhebber niets te kort komt. Harken, stevige bezems, schoppen, spades en  natuurlijk ook hogedruk reinigers om het terras en het stoepje even flink te ‘vegen’, zijn ruim voorradig. “Het is altijd leuk om te zien als het Pasen wordt of als het een weekend lekker weer is, dat mensen aan het werk gaan in de tuin”, vertelt Reiko. “Het is dan een komen en gaan van mensen die of een kruiwagen kopen of een goede bezem. Maar ook de doe-het-zelver die aan de gang gaat met een schutting kunnen wij prima helpen; keus voldoende.”

Goed advies

Heel belangrijk is en blijft een goed advies. En dat zit bij Reiko en bij zijn medewerkers wel goed. Zij hebben allen veel ervaring in de doe-het-zelf branche en ook op het gebied van (elektrisch)tuingereedschap. Zij kunnen u prima adviseren als het gaat om werkzaamheden in de tuin en het benodigde gereedschap.

Naas dit alles heeft HUBO Bilthoven ook een collectie grasmaaiers in huis, evenals elektrische heggenscharen. Maar ook goed handgereedschap van bijvoorbeeld Talen Tools (Nederlands familiebedrijf), Gardena en Wolf hangen, zeker nu, volop in het schap!

Kortom, voor een weekend lekker in de tuin werken hoeft u op het gebied van (tuin)gereedschap en materialen niet zonder te zitten.

De HUBO XL Bilthoven is gevestigd aan de Koperwiek, Bilthoven.

HUBO Bilthoven

HUBO Bilthoven

HUBO Bilthoven

HUBO Bilthoven

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.