Vrijwillige Brandweer De Bilt 100 Jaar

Vrijwillige Brandweer

Spectaculaire start festiviteiten rondom 100 jaar Vrijwillige Brandweer De Bilt – Bilthoven

Vanavond opende de Vereniging Vrijwillige Brandweer De Bilt met een kleine maar spectaculaire ceremonie het jubileumjaar ter gelegenheid van haar honderdjarig bestaan. De eerste officiële activiteit is de presentatie van het jubileumboek dat de vereniging uitgeeft, geschreven door Rob Jastrzebski. Het eerste exemplaar is door de voorzitter van de brandweervereniging overhandigd aan burgemeester Arjen Gerritsen.

Na de overhandiging van het Brandweer boek werd het jubileumjaar op verrassende wijze geopend met een vurige show. Hoe kan het ook anders! De ceremonie vond plaats in de stromende regen, maar dat deerde niemand! De rest van het jaar staat in het teken van dit jubileum. Weten wat er allemaal gaat gebeuren en voor het bestellen van het boek? Kijk op www.100jaarbrandweerdebilt.nl.

Voorafgaand aan de ceremonie allemaal op de kiek met de burgemeester!

Overhandiging van het jubileumboek aan burgemeester Arjen Gerritsen

Vrijwillige Brandweer

Het vuurwerk werd door burgemeester Arjen Gerritsen ontstoken

Een gesigneerd exemplaar door Rob Jastrzebski voor de burgemeester

Vrijwillige Brandweer De Bilt 100 Jaar

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.