Fraternitas Clubkampioenschappen 2017

Fraternitas De Bilt Clubkampioenschappen 2017: voor iedereen een oorkonde met vaantje!

Afgelopen zaterdag vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Sportvereniging Fraternitas plaats. Het was een drukte van belang tijdens de wedstrijdrondes. Diverse toestellen passeerden de revue. Wij maakten de wedstrijd mee van meisjes en jongens.“Het leuke is dat alle leden meedoen, ongeacht leeftijd en niveau,” vertelt een van de juryleden. “Met veel prijzen, zodat velen met een voldaan gevoel naar huis gaan en niet een seizoen lang voor niets hard hebben getraind.” De jury bestond telkens uit één of twee volwassenen, aangevuld met een jeugdlid.

Dat jureren niet meeviel was ons al snel duidelijk. Je moet heel veel gelijktijdig beoordelen en bovendien bijhouden welke oefeningen zijn gedaan. Je komt ogen en handen te kort. Voor de jeugdleden is dit tevens een goede leerschool. Ook was er veel publiek op af gekomen en dat maakt zo’n wedstrijd tot een heel gezellig gebeuren! Meer informatie over Fraternitas De Bilt kunt hier vinden. Bovendien bestaat Fraternitas dit jaar 100 jaar!!!

Acrobatiek!

De hoofdjury had het er maar druk mee om alle scores te verwerken

Veel prijzen: 1, 2, 3, 4 en 5! Gefeliciteerd

Daarna nog een ereronde voor alle deelnemers

Mooie oefening bij de mannen

De rekstok hing best hoog…….

Fraternitas Clubkampioenschappen 2017

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    fotoreportage clubkampioenschappen 25 maart 2017 – C.S.V. Fraternitas De Bilt
    31 maart 2017 op 00:08

    […] Ook Hans Lebbe van DeBiltinBeeld.nl heeft een reportage gemaakt die te vinden is via deze link […]

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.