Het lentegevoel bij Sir John Business en Casuals

Marco Wortel van Sir John Bilthoven Menswear met een voorjaarscollectie broeken

Marco Wortel van Sir John Bilthoven Menswear met een voorjaarscollectie broeken

Pasen achter de rug met het voorjaar nog voor ons, het uitgelezen moment om de garderobe eens flink te vernieuwen. Mannenmode is allang niet meer saai! Overhemden in veel leuke, speelse en vrolijke dessins. Marco Wortel en Lenie van Zoeren van Sir John Business & Casuals Bilthoven helpen u graag om er dit jaar weer helemaal up-to-date uit te zien!

Wie de gezellige winkel in loopt, weet al snel dat hier serieus werk wordt gemaakt van mannenmode. Pure merken van business tot casual. State of Art, een gerenommeerd Nederlands merk, biedt een ruime keus in overhemden en mooie voorjaarstruien. Hier vooral leuke en speelse prints, die vervolgens weer perfect passen bij hun colberts. En dan broeken van Pierre Gardin. Werkelijk de top in dessin en pasvorm. Vooral de voorjaars-serie biedt tal van kleurrijke mogelijkheden om je te onderscheiden.

Ook een ruime collectie Meyer broeken in diverse kleuren. Dit is topkwaliteit in elke maat én inclusief leuke bijpassende riem. Verder valt de steeds wisselende collectie overhemden van Yachting & Co. op. Ook de prijs is zeer aangenaam. Nog wat merken? Oké, daar gaat ie: Giordano, Baileys, Portofino, Digel, Tenson, Umano, Gaastra, Olymp, enz., enz.

Kortom, kom kijken en passen en kom weer helemaal kek voor de dag met kleding van Sir John Herenmode.

Sir John Business & Casuals, Julianalaan 31A, 3722 GD Bilthoven. www.sirjohnherenmode.nl.

Sir John Bilthoven Menswear

Lenie weet de leukste combinaties te maken met moderne overhemden

Sir John Bilthoven Menswear

De voorjaarsmode is binnen!

Sir John Bilthoven Menswear

Julianalaan 31 A, Bilthoven

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.