NOVA Tienentoernooi gezellig en warm

Korfbalvereniging NOVA Tienentoernooi. Het Pippie Langkous-team was ongenaakbaar!

Korfbalvereniging NOVA Tienentoernooi. Het Pippie Langkous-team was ongenaakbaar!

Op Hemelvaartsdag werd het traditionele Tienentoernooi gespeeld bij Korfbalvereniging NOVA. Het weer? Warm en geweldig! Zonnetje, lekkere temperaturen waarbij je nog prima kon korfballen én lekker in de zon kon zitten. De lol van dit toernoooi zit hem er vooral in dat iedereen kan meedoen, korfballer of niet. Vaders, moeders, kinderen, korfbalspelers, vrienden, familieleden, allemaal deden ze mee. Een van de deelnemers vertelde dat hij vooral met de voeten goed was. Duidelijk een voetballer, maar hij deed wel mee! Bovendien hadden velen zich leuk uitgedost voor dit evenement, van Pipi Langkous tot engelen aan toe.

Gezelligheid was troef. Na het spelen van het Tienentoernooi werd er lekker gebarbecued. Daarna was het een groot feest dat nog tot in de kleine uurtjes duurde. Het jaarlijkse festijn was opnieuw een succes en zorgt er ook voor dat korfbalvereniging NOVA populair blijft.

Engelen bestaan niet....... ?

Engelen bestaan niet……. ?

Vliegende junioren. Let vooral op het voetenwerk.

Vliegende junioren. Let vooral op het voetenwerk.

Heerlijk weer, dus veel toesdchouwers. N.B. 'Wij leven op bier.'

Heerlijk weer, dus veel toesdchouwers. N.B. ‘Wij leven op bier.’

Ook de jeugd deed enthousiast mee!

Ook de jeugd deed enthousiast mee!

De winner takes it all!

De winner takes it all!

Elfen....!

Elfen….!

Het mooie weer hielp enorm mee!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.