RB Motoren De Bilt 2e Pinksterdag RETRO-dag

RB Motoren Retro Weekend

RB Motoren Retro Weekend

TWEEDE Pinksterdag vanaf 10.00 uur is het een en al nostalgie bij RB Motoren in De Bilt. In de motorwereld wordt de vormgeving uit vervlogen tijden van stal gehaald om met de mogelijkheden van nu er iets nieuws en moois van te maken. Yamaha is een van de fabrikanten die dit spoor is opgegaan en hoe! Een team van retro-liefhebbers en ontwerpers, zoals Shinya Kimura en Roland Sands, zijn met bestaande machines aan de gang gegaan en verbouwden deze tot de zogenaamde Yamaha Yard-Built serie. Vanuit deze machines is een niet te versmaden retro-lijn ontstaan.

Deze dag staan de XSR700, de XSR900, XV950R en de XV950 Racer op een rij als vertegenwoordigers van een nieuwe orde die door Yamaha wordt aangeduid met ‘Faster Sons’! Ook helmfabrikant Shoei en de Nederlandse motorkledingfabrikant REV’IT! is deze beweging in motorland niet ontgaan. Helmfabrikant Shoei antwoordde hierop met een wel heel leuk ‘potje’, de J.O met klassieke en nog steeds de veiligste D-sluiting. Een klassieke helm met ingebouwd vizier!

REV’IT! Retro

Laat zich inspireren door motorkleding uit vervlogen tijden en ontwierp een fantastische vintage-lijn met lederen jacks, spijkerbroeken en veterschoenen! Bij RB Motoren is de afgelopen periode is bovendien een geheel nieuwe presentatie van de REV’IT! motorkleding gebouwd, een lust voor het oog.

Dit alles is op Tweede Pinksterdag te zien bij RB Motoren en om de sfeer nog eens lekker aan te dikken, heeft RB een bonte verzameling klassiekers opgetrommeld, waarmee de showroom en het voorterrein zo worden ingericht dat je denkt dat je op de ‘Yard’ zelf bent aangekomen.

Kortom, een dag die een rechtgeaarde motorliefhebber niet mag missen. Oh ja, de fameuze RB-hamburgers zullen ook deze dag weer te koop zijn. Want van buitenspelen krijg je honger! Nietwaar…?

Neem je retro-bike, café racer, klassieker of exoot mee, om nog meer sfeer te geven aan de RB Motoren Retro-dag.

RB Motoren, Weltevreden 24 A, 3731 AL De Bilt. www.rbmotoren.nl. RB Motoren is dealer van KTM en Yamaha en onderhoudsspecialist voor BMW, Suzuki, Kawasaki en Honda.

Faster Sons

Faster Sons

Ronde koplampen wat de ronde klok slaat

Ronde koplampen wat de ronde klok slaat

Het potje van Shoei de L.O

Het potje van Shoei de L.O

In het groen van de beroemde Yamaha XR-650 uit de jaren '70

In het groen van de beroemde Yamaha XR-650 uit de jaren ’70

De nieuwe Revith presentatie

De nieuwe Revith presentatie

En ronde klokken

En ronde klokken

Yamaha XSR700 in 'Kenny Roberts' striping; 60th Anniversary

Yamaha XSR700 in ‘Kenny Roberts’ striping; 60th Anniversary

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.