GILDE Personeel inschrijf-driedaagse

Gilde Personeel Bilthoven is op zoek naar personeel

Gilde Personeel Bilthoven is op zoek naar personeel

Ben je op zoek naar werk, tijdelijk werk, een parttime baan of een bijbaan naast bijvoorbeeld je studie? Kom dan naar de inschrijf driedaagse van GILDE Personeel in Bilthoven (Larenstein). Kom op donderdag 12 mei of vrijdag 13 mei tussen 09.00 tot 19.30 uur of op zaterdag 14 mei tussen 10.00 tot 14.00 uur naar de P.C. Staalweg 70, 3721 TJ Bilthoven.

Drie dagen lang zitten Erwin en Kim klaar om je in te schrijven en een geschikte baan voor jou te gaan vinden! Kom over de brug en schrijf je in op de Brug van Larenstein! Iedereen is uiteraard welkom en naast een goed gesprek staat de koffie met wat lekkers ook voor je klaar!

Meer informatie over GILDE Personeel? www.gildepersoneel.nl.

Gilde Personeel Bilthoven

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.