HUBO Bilthoven OUTDOORCHEF barbecue demonstratiemiddag

HUBO Bilthoven Outdoorchef barbecue demonstratie middag

HUBO Bilthoven Outdoorchef barbecue demonstratie middag

Nooit meer verbrand vlees! Aanstaande zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur wordt bij HUBO Bilthoven het meest geavanceerde gaskogelbarbecue systeem de OUTDOORCHEF gedemonstreerd. Dit gebeurt door niemand minder dan Ron Michel, directeur OUTDOORCHEF Benelux. Daarnaast is er natuurlijk een heerlijk stukje vlees te proeven van deze barbecue geleverd door Slagerij Van Loo uit De Bilt. Whisky- en Wijnhandel Verhaar is tevens aanwezig om u het beste whisky- en wijnadvies te geven voor bij de barbecue.

Het unieke systeem zorgt er voor dat de hitte dusdanig wordt verdeeld, dat verbranden van vlees tot het verleden behoort. De basis voor het ingenieuze uit Zwitserland afkomstige OUTDOORCHEF-systeem, wordt gevormd door de trechter die er voor zorgt dat de warmte zich gelijkmatig verdeeld door de hele barbecue heen, onder én boven. Je kunt als het ware het vlees op de barbecue leggen, de deksel sluiten en een rosé gaan drinken. Het vlees gaart fantastisch, waardoor de smaak maximaal behouden blijft en tóch die typische barbecue smaak krijgt. Reiko Bos van HUBO Bilthoven is daarom erg blij dat hij dealer is van dit merk: “Het is de beste barbecue in de markt die de concurrentie op dit gebied ruimschoots aan kan en eigenlijk met kop en schouders uitsteekt. De rest is blijven staan, terwijl OUTDOORCHEF is doorontwikkeld!”

Ron Michel is ook een gedreven demonstrateur en vindt het leuk om zijn merk OUTDOORCHEF te promoten in zijn woonplaats Bilthoven: “Het systeem kent een aantal grote voordelen. Je hoeft geen grill-specialist te zijn om lekker te barbecueën. De smaak van het vlees is ook veel beter. Bovendien supermakkelijk in het gebruik. Dit laatste is voor veel mensen de doorslag. Gasgestookt (voor de smaak maakt het niet uit waarop je barbecuet), KLIK en GO. Je hoeft er niet de hele tijd bij te blijven staan en schoonmaken van het geheel is door de porselein-emaille een fluitje van een cent met de speciale borstel.”

Verder kunnen de barbecue-specialisten nog steeds met directe hitte barbecueën door het systeem iets anders in elkaar te zetten. Ook een pizza maken op een echte steen behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kan er ook een pan op worden gezet. Een complete buitenkeuken met een compacte afmeting.

Kortom, OUTDOORCHEF, gezond, gevarieerd en makkelijk. Kom en ervaar het zelf aanstaande zaterdag!

Voor de liefhebbers is er ook een briket- of houtskool barbecue leverbaar. Ook bestaat er een elektrische uitvoering die wél een hoge temperatuur haalt; ideaal voor op een balkon. Daarnaast levert OUTDOORCHEF ook FSC gecertificeerd houtskool en briketten. Goed voor het behoud van de natuur en geeft een beter resultaat voor de consument.

HUBO Bilthoven Outdoorchef barbecue demonstratie middag

Ron Michel van OUTDOORCHEF en Reiko Bos van HUBO Bilthoven vertellen u alles over de gaskogelbarbecue en laten u vooral proeven!

HUBO Bilthoven Outdoorchef barbecue demonstratie middag

HUBO Bilthoven heeft ook lichtgewicht gasflessen in voorraad

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.