Nieuwe ren voor konijn Merlijn van Schutsmantel

Gilde Personeel en Morgana bouwen gezamenlijk een konijnenren voor konijn Merlijn van Wooncentrum Schutsmantel

Gilde Personeel en Morgana bouwen gezamenlijk een konijnenren voor konijn Merlijn van Wooncentrum Schutsmantel

Vandaag werd de nieuwe konijnenren overhandigd door Gilde Personeel en Morgana aan Wooncentrum Schutsmantel in Bilthoven. Tijdens het onlangs gehouden Maatschappelijk diner van Samen voor De Bilt en MENS De Bilt, kwam deze match tot stand. Uitzendbureau Gilde Personeel en Morgana Slapen namen samen het initiatief om de ren te bouwen. Edwin Wijnen van Morgana zorgde voor het materiaal en Erwin Wever van Gilde Personeel zorgde voor de timmerman, die er een perfect stukje vakmanschap van maakte. Angela Strubben van Schutsmantel is erg blij, evenals konijn Merlijn.

“Merlijn was in de zomer al een paar weken op bezoek geweest bij de bewoners van de Schutsmantel,” vertelt Angela. “De bewoners zouden het erg leuk vinden als konijn Merlijn definitief bij hun kwam wonen. Daarvoor hadden we natuurlijk wel een ruime ren nodig. Met onder andere deze vraag ben ik naar het Maatschappelijk diner gegaan en met succes. De beide bedrijven hebben dit, overigens in recordtijd, voor elkaar gemaakt!”

Gilde Personeel Morgana Schutsmantel Konijnenren konijn

Voordat Merlijn arriveerde werd de bodem ruim bedekt met stro door Edwin en Erwin.

Gilde Personeel Morgana Schutsmantel Konijnenren

Merlijn!

Gilde Personeel Morgana Schutsmantel Konijnenren

Merlijn voelde zich al snel thuis in de ren en heeft zo alle ruimte om te rennen. Binnenkort krijgt Merlijn gezelschap van een tweede konijn en zit dan niet meer alleen

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.