Zang Veredelt in Concert

Zang Veredelt en Studenten Gitaar Ensemble Nederland Bilthoven

Een gezamenlijk optreden van Zang Veredelt en Studenten Gitaar Ensemble Nederland

De Koninklijke Biltse zangvereniging Zang Veredelt uit De Bilt gaf vandaag haar traditionele najaarsconcert in de Opstandingskerk te Bilthoven. Dit jaar een verrassend dubbelconcert samen met het Studenten Gitaar Ensemble Nederland. Ze zongen en speelden samen en gaven beide prachtige solo-uitvoeringen van klassieke- en moderne muziek.

Zang Veredelt zong onder andere de hellekoren uit Orpheus en Euridice van Cristoph Gluck m.m.v. de tenor Jeroen de Vaal. Ook bracht het koor een medley uit de musical Les Miserables ten gehore, naast vele, vele  andere muziekstukken. Studenten Gitaar Ensemble Nederland beoefent onder leiding van Susana Opanski alle facetten van het gitaarspel, van klassiek tot modern, van Spaans tot tango en heeft dit rijke palet laten proeven deze middag. Het koor werd gedirigeerd door Paul Krijnen, die zeer recent een onderscheiding ontving van de stad Utrecht voor zijn jarenlange inspanningen o.a. op koorgebied in deze stad. Caroline Kuipers verzorgde de pianobegeleiding.

Zang Veredelt en Studenten Gitaar Ensemble Nederland Bilthoven

Het Studenten Gitaar Ensemble Nederland

Zang Veredelt en Studenten Gitaar Ensemble Nederland Bilthoven

Een solo-stuk van Gitaar Ensemble Nederland Bilthoven

Zang Veredelt en Studenten Gitaar Ensemble Nederland Bilthoven

Een volle zaal met een enthousiast publiek

Zang Veredelt en Studenten Gitaar Ensemble Nederland Bilthoven

De koorleden gaven alles voor het mooiste resultaat

Zang Veredelt en Studenten Gitaar Ensemble Nederland Bilthoven

Na de pauze hadden zij zich vrolijk gekleed voor een luchtig en modern programma

Zang Veredelt in Concert

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht