Spoordek Leijenseweg op zijn plek

Inrijden Tunneldek Leijenseweg Bilthoven

Inrijden spoordek Leijenseweg Bilthoven

In de middag was het spoordek een kwart slag gedraaid en in positie gebracht voor het transport. Centimeter voor centimeter legden de vele honderden wielen van de KAMAG K24 heavy-duty transporter van Sarens de afstand af naar de definitieve plaats. De bewoners van de Leijen waren massaal naar dit schouwspel gekomen en keken toe vanaf de speciale tribunes, op een zelf meegenomen ladder of gewoon vanaf de bagagedrager van de fiets.

Hierbij een korte impressie van de reis van het kunstwerk

Inrijden Tunneldek Leijenseweg Bilthoven

Aan het eind van de middag werd het spoordek een kwart slag gedraaid en in positie gebracht voor de reis

Inrijden Spoordek Leijenseweg Bilthoven

De laatste staalplaten werden op hun plek gelegd

Inrijden Spoordek Leijenseweg Bilthoven

Langzaam passeerde het spoordekelement

Inrijden Tunneldek Leijenseweg Bilthoven

Langzaam kroop het gevaarte verder om uiteindelijk op de definitieve plek aan te komen

Spoordek voor de spoortunnel Leijenseweg op zijn plek

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.