Wethouder Madeleine Bakker helpt mee bij d’Amandelboom

Wethouder Bakker-Smit helpt mee bij d-Amandelboom Bilthoven

Wethouder Madeleine Bakker-Smit ontpopte zich als een gewaardeerd koorlid van het Amandel koor

Vanmorgen kwam wethouder Madeleine Bakker-Smit de vrijwilligersgelederen versterken bij d’Amandelboom in Bilthoven. Elke maand gaat een wethouder van de gemeente De Bilt vrijwilligerswerk doen. Vandaag was d’Amandelboom aan de beurt.

De wethouder ontving de bewoners in de activiteitenruimte met een kopje koffie en een koekje. Een vast ritueel op donderdagochtend is het zingen. Onder leiding van de heer Flipse aan de piano worden diverse liederen gezongen. Traditiegetrouw wordt er gestart met het Wilhelmus. Madeleine Bakker-Smit voelde zich als een vis in het water en ging geroutineerd aan de slag. De bewoners waren erg verrast dat ze vanmorgen het kopje koffie van de wethouder kregen. De vrijwilligers vonden het erg leuk om Madeleine er deze ochtend bij te hebben!

Wethouder Bakker-Smit helpt mee bij d-Amandelboom Bilthoven

Vrijwilliger tussen de vrijwilligers.

Wethouder Bakker-Smit helpt mee bij d-Amandelboom Bilthoven

Natuurlijk was er ruimte voor een babbeltje met de bewoners.

Wethouder Bakker-Smit helpt mee bij d-Amandelboom Bilthoven

Een vast ritueel op de donderdagmorgen: zingen!

Wethouder Bakker-Smit helpt mee bij d-Amandelboom Bilthoven

De heer Flipse begeleidt het geheel op piano

Wethouder Bakker-Smit helpt mee bij d-Amandelboom Bilthoven

Er werd bovendien enthousiast gezongen. Het klonk gewoonweg goed!

Wethouder Madeleine Bakker helpt mee bij d’Amandelboom

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht