Bakpret Maartensdijk Halloween!

Bakpret Halloween Maartensdijk Sojos

Bakpret Maartensdijk helemaal in de ban van Halloween

Vandaag is het Halloween. Maar de kinderen van Bakpret Maartensdijk waren afgelopen vrijdag al in de weer met hun Halloween taarten! Het was een gezellige boel, inclusief spinnen, spoken, spinnenwebben, griezelige wezens, alles kwam voorbij. De kinderen hadden er zichtbaar plezier in!

Bakpret Maartensdijk is een bakcursus voor kinderen van 8 tot 12 jaar ondersteund door MENS De Bilt en vindt in Sojos plaats. Het idee is van Brigitte van der Heijden, die tijdens de cursus geholpen wordt door Nelleke Reitsma. “De cursus leert kinderen bakken met de basis producten,” vertelt Brigitte. “Geen kant-en-klare producten, maar gewoon meel, eieren, gist, zout, suiker, etc.. Ze krijgen een recept en gaan met tweetallen aan het werk. De resultaten mogen er zijn!”

Deze keer werd het de kinderen iets gemakkelijker gemaakt en hadden Brigitte en Nelleke in de ochtend de taartbasis al gebakken en konden de kinderen direct aan de slag met het versieren! Wel moesten ze alle ingrediënten hiervoor zelf mengen en rollen, met veel kleurstof….. zo te zien.

Aan de cursus kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen. Voor informatie: bakpretmaartensdijk@gmail.com.

Bakpret Maartensdijk werd deze keer gesponsord door Jumbo Farenhorst (eieren, Jelly Beans, M&M’s en dropveters) en Bakker Bert Bos (marsepijn).

Halloween in taart vorm!

Bakpret Halloween Maartensdijk Sojos

Met veel vakmanschap wordt deze Halloweentaart versierd

Bakpret Halloween Maartensdijk Sojos

Brigitte als onverstoorbaar middelpunt en vraagbaak voor alle vragen

Bakpret Halloween Maartensdijk Sojos

De spoken vlogen je om de oren

Bakpret Halloween Maartensdijk Sojos

De taarten werden steeds mooier

Bakpret Halloween Maartensdijk Sojos

Veel meringue hoeden

Bakpret Halloween Maartensdijk Sojos

Ook Jelle Farenhorst kwam even langs om de resultaten te bekijken

Bakpret Halloween Maartensdijk Sojos

Bijna zonde om op te eten

Bakpret Halloween Maartensdijk Sojos

Om vijf uur was het allemaal klaar!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.