‘Slagerij’ Van Miltenburg HALLOWEEN…..

‘Slagerij’ Van Miltenburg viert Halloween

Wie afgelopen zaterdagavond bij Eetcafé Van Miltenburg binnenwandelde, had meer het idee in een slagerij terecht te komen. Van Miltenburg vierde namelijk Halloweeeeeen. De DJ’s waren helemaal in stijl en draaiden soms ijle, beangstigende muziek. De heren leken zo uit een slagerij weggelopen te zijn.

Veel gasten kregen ter plaatse een Halloween-uiterllijk alsof ze zich gesneden hadden bij het scheren…. Maar een feest was het en gezellig druk. Later op de avond werd er veelvuldig gebruik gemaakt van de dansvloer.

Kortom Halloween!

Waaaahhh|!

Snel vermomd

Juist ja, het DJ hol

Halloween

Kijk maar uit, je zit in Slagerij Van Miltenburg

Halloween

Ook hij kwam even voorbij….. slik

Halloween

Kijk, helemaal in stijl

Halloween

Ook Jan-Willem van Miltenburg ontkwam niet aan de grime

Halloween

Het was gezellig en druk

Halloween

Vrijwel niemand ontkwam aan de grimmeur

Halloween

Last van losse handjes

Halloween

En ja, aan het eind van de avond gingen de voetjes van de vloer

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.