Landgoed Sandwijck in alle jaargetijden prachtig

Landgoed Sandwijck

Landgoed Sandwijck

’s Ochtends zweven nog slierten mist over de velden. Het gras is bedekt met dauw. De zon laat de druppels glinsteren. De onderkant van je broek wordt kletsnat. Maar wat geeft het? Je wandelt op Sandwijck in de herfst over haast mystieke velden en tussen reuzen van bomen. En daar word je domweg gelukkig van.

Landgoed Sandwijck

Landgoed Sandwijck

Bij binnenkomst zie je dat het veld bedekt is met een laagje mist

Landgoed Sandwijck

Slierten mist en dauw in de ochtendzon

Als we de velden betreden, staan we ineens vol in de zon. Een schitterend gezicht. Met de zon er bij is de bosrand betoverend mooi. Groen, geel en oranje voeren de boventoon.

Achter in het landgoed grazen de brandrode runderen. De kalfjes zijn gegroeid, maar ze maken nog steeds graag grappige sprongen. De folly aan de rand van het veld staat nu tussen kleurrijke bomen.

Wat is het toch heerlijk toeven hier. In ieder jaargetijde is het hier mooi. Een hele bijzondere plek waar we vast nog vaak terug zullen komen.

Landgoed Sandwijck

Brandrode runderen grazen op het veld. Daar achter de folly in de rand van het bos

Landgoed Sandwijck

Het landhuis van de achterkant gezien

Landgoed Sandwijck

Landgoed SandwijckDe poort naar het landgoed, hier gezien vanaf het landgoed. De bomen zijn hoog!

We zijn weer terug bij het beginpunt. De poort naar het landgoed. Het is weer voorbij. Zucht…………………

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.