Aankomst Sinterklaas in Bilthoven-Centrum

Sinterklaas Intocht Bilthoven-Centrum

Americo pastte niet onder de tunnel, deze aanspanning wel!

Zaterdag was ook Bilthoven-Centrum aan de beurt om Sinterklaas te ontvangen. Helaas moest Sinterklaas Americo thuislaten, omdat Sinterklaas en zijn paard niet paste onder de fietstunnel van Station Bilthoven. Gelukkig had men een heel andere en originele manier bedacht om Sinterklaas te vervoeren.

Na aankomst liep Sinterklaas door de menigte naar het balkon op de Julianalaan, alwaar hij officieel werd welkom geheten door Nel Karssen. Na deze balkonscene ging Sinterklaas de winkels langs om inkopen te doen.

Kijk voor meer foto’s en nabestellingen onderaan dit bericht.

Sinterklaas Intocht Bilthoven-Centrum

Nel Kars en Paulien Wijnen van Regio TV De Bilt heten Sinterklaas welkom

Sinterklaas Intocht Bilthoven-Centrum

Sinterklaas sprak de kinderen toe

Sinterklaas Intocht Bilthoven-Centrum

Sinterklaas is de sleutel van het Pietenhuis kwijt. Bovendien mist hij het Pietenorkest. De kinderen roepen de muzikanten!

Sinterklaas Intocht Bilthoven-Centrum

Gelukkig kwamen ze tevoorschijn. Meezingen met het Pietenorkest

Sinterklaas Intocht Bilthoven-Centrum

De kinderen verwelkomen Sinterklaas op de Julianalaan

Sinterklaas Intocht Bilthoven-Centrum

Het Pietenorkest speelde de sterren van de lucht. Niet verwonderlijk, want het waren muzikanten van het Nederlands Brandweer Orkest

Sinterklaas Intocht Bilthoven-Centrum

De ontvangst van  Sinterklaas op het balkon aan de Julianalaan

Aankomst Sinterklaas in Bilthoven-Centrum

KLIK VOOR MEER FOTO’S EN NABESTELLINGEN!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht