10e editie van de Winterdeeldagen Groenekan succes!

Winterdeeldagen Groenekan 2016

Winterdeeldagen Groenekan, even proeven van de Kerst

De boerderij van Irene Westeneng in Groenekan was van  afgelopen vrijdag en vandaag omgetoverd tot een kerststal. Naast decoratieve zaken zoals keramiek en diverse kerstdecoraties, waren er ook de nodige lekkere producten uit de regio te koop én te proeven. Kortom, de Winterdeeldagen.Jams, chutneys – veelal zelf gemaakt – en gerookt wild en gevogelte. In de ’tent’ op de deel waren diverse versnaperingen te koop, zoals zelfgemaakte erwtensoep, pompoensoep, koffie, thee en chocolademelk, met taart. Kortom, het was even Kerst in Groenkan, een voorproefje in deze Sinterklaastijd. Traditiegetrouw stond de trekker met uithangbord aan de ingang van het erf.

Winterdeeldagen

Winterdeeldagen Groenekan 2016

Pieter Noordanus rookte wild en gevogelte. Verser kan het niet

Winterdeeldagen Groenekan 2016

Ree en duif gerookt op een speciale houtmix (geheim recept)

Winterdeeldagen Groenekan 2016

Leuke kledingaccessoires en sieraden

Winterdeeldagen Groenekan 2016

In de tent was het gezellig warm

Winterdeeldagen Groenekan 2016

Leuke keramiek

Winterdeeldagen Groenekan 2016

De deel ademde een heerlijke kerstsfeer

Winterdeeldagen Groenekan 2016

Woonaccessoires

Winterdeeldagen Groenekan 2016

Wenskaarten

Winterdeeldagen Groenekan 2016

Heerlijke worstjes

Winterdeeldagen Groenekan 2016

En heel bijzondere vogelhuisjes….. eh viogelpotjes

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.