De Rooij en Joh. van Doorn gaan GROEN

Twee familiebedrijven die samen zorgen voor een groener Larenstein

Autobedrijf De Rooij levert de eerste volledig elektrische auto aan Schildersbedrijf Joh. Van Doorn

Vandaag werd de allereerste volledig elektrische auto overgedragen door Volkswagendealer de Rooij aan Schildersbedrijf Joh. van Doorn. De volledig elektrische Volkswagen e-UP gaat het voertuigenpark uitbreiden en maakt het totaal nog CO2-vriendelijker, kortom groen.

Johan van Doorn: ”Bij elke aanschaf van nieuwe auto’s willen we de CO2-uitstoot verminderen en kiezen voor de laagste emissies. Deze keer hebben we dit drastisch aangepakt met een volledig elektrische auto.” De VW e-UP gaat in de regio rijden en zal worden ingezet voor het opnemen van nieuwe werken. Ook kan de auto ingezet worden voor kleine (schilders)klussen en is daarom voorzien van imperiaalsteunen voor het vervoer van een kleine trap.

Eric de Rooij: “Ik vind het extra leuk om deze elektrische auto te leveren aan een familiebedrijf als Joh. van Doorn. Wij zijn zelf ook een familiebedrijf en dat schept een band. Bovendien maken we zo samen Bedrijventerrein Larenstein nog weer een stukje groener. “ De beide bedrijven ondernemen vanuit een milieuvriendelijk pand, waar veel aandacht is besteed aan het energieverbruik, door aanpassing van verlichting en slim gebruik maken van verwarming.

Met deze nieuwe stap in de deze richting is Larenstein weer een stukje groener geworden.

De overdracht van de volledig elektrische e-UP

Eric de Rooij legt aan Johan van Doorn uit hoe het nieuwe tanken gaat

Eric de Rooij legt aan Johan van Doorn uit hoe het nieuwe tanken gaat

100% elekrisch

100% elekrisch

Na de korte ceremonie, vertrok Johan van Doorn met de nieuwe elektrische auto richting bedrijf

Na de korte ceremonie, vertrok Johan van Doorn met de nieuwe elektrische auto richting bedrijf

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.