AANKONDIGING Glamour Night 10 februari bij Van Miltenburg

Glamour Night

Vrijdag 10 februari a.s. Glamour Night bij Eetcafé Van Miltenburg Bilthoven. Kom je ook?

De derde editie van de Glamour Night is op vrijdag 10 februari a.s. én er zijn nog kaarten beschikbaar. Dames, zin in een onvergetelijke avond met zes bingorondes én entertainment inclusief mystery act?

Kom dan op deze avond naar Eetcafé Van Miltenburg. Kaarten zijn à € 27,50 p.p. te koop aan de bar bij Eetcafé Van Miltenburg (uitsluitend in de voorverkoop en contant af te rekenen). De prijs is inclusief een glas feestelijke bubbels, oesters, bingoboekje voor 6 rondes en een lottonummer voor extra prijzen. Natuurlijk krijgen alle ladies een goed gevulde goodiebag mee naar huis! Ladies only, vanaf 18 jaar.

De prijzen zijn ook deze derde editie weer geweldig. De hoofdprijs is een shop tegoed van maar liefst € 500,- te besteden bij Dani’s Home. De andere te winnen prijzen liegen er ook niet om. Prachtige tassen van Michael Kors, artikelen van Fabienne Chapot, prijzen van Inemine, diverse dinerbonnen, een sportpakket van Sportcity, permanente make-up behandeling, een behandeling duurzaam ontharen en nog veel, heel veel meer! De prijzen worden uitgereikt door twee stoere boys, waarmee je ook op de foto gaat! Bovendien is er traditiegetrouw een mystery act én een afterparty met live DJ’s.

Glamour Night! Hier nog even een sfeerimpressie van de vorige editie

Glamour Night

Sssssst! Niet storen. Work in progress…..

En de prijzen worden uitgereikt door twee stoere boys!

Vooral heel veel gezelligheid met elkaar!

Bingo!

De DJ’s zorgen voor een fantastische After Party

Net als vorig jaar!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.