Sneeuwpret op Beerschoten

Sneeuwpret op Beerschoten

Vanochtend werden we wakker in een witte wereld. Genoeg sneeuw om er met het hele gezin op uit te gaan en sleetje te rijden, sneeuwpoppen te maken en sneeuwballen te gooien. In de beeldentuin op landgoed Beerschoten was het dolle pret en genoten velen heerlijk van een gezellig dagje spelen in de sneeuw.

Sneeuwpret op Beerschoten

Sneeuwpret op Beerschoten

Sneeuwpret op Beerschoten

Sneeuwpret op Beerschoten

Sneeuwpret

Sneeuwpret op Beerschoten

Sneeuwpret op Beerschoten

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.