Ook op Sandwijck bloeien de sneeuwklokjes

Ook op Sandwijck bloeien de sneeuwklokjes, met op de achtergrond de grappige folly

Een wandeling op Sandwijck is altijd een plezier. Maar nu de sneeuwklokjes er bloeien, is het er helemaal leuk. Bijvoorbeeld hier, in het veld voor de grappige folly.

op Sandwijck bloeien de sneeuwklokjes

Sandwijck sneeuwklokjes

Op Sandwijck bloeien de sneeuwklokjes

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.