Vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligers De Bilt in het zonnetje Restaruant Bij de Tijd

Wethouders Anne Brommersma en Madeleine Bakker-Smit helpen mee koffieschenken en zorgen dat de vrijwilligers niets te kort komn

Tijdens de Dag van de Vrijwilliger worden vrijwilligers in het hele land in het zonnetje gezet. Ook de gemeente De Bilt heeft haar vrijwilligers op deze dag verrast met een gezellige bijeenkomst in Restaurant Bij de Tijd. Zowel burgemeester Sjoerd Potters, als de wethouders Anne Brommersma en Madeleine Bakker-Smit waren aanwezig.

Vrijwilligers De Bilt in het zonnetje Restaruant Bij de Tijd

Het gebeurt niet alle dagen dat je even aan de koffie zit met de burgemeester

Vrijwilligers De Bilt in het zonnetje Restaruant Bij de Tijd

Veel medewerkers van MENS De Bilt waren deze middag ook er bij, Ingrid van Maarschalkerweerd schenkt hier de koffie in onder het toeziend oog van Hennie, medewerker Restaurant Bij de Tijd

Vrijwilligers De Bilt in het zonnetje Restaruant Bij de Tijd

De burgemeester neemt alle tijd om een praatje te maken met de aanwezige vrijwilligers

Vrijwilligers De Bilt in het zonnetje Restaruant Bij de Tijd

Ook Paul Meuwse en Jan Nieberg waren onder de vrijwilligers deze middag

Mathildedag

Volgend jaar viert de gemeente De Bilt de jaarlijkse Mathildedag op 14 maart 2019. Mathildedag vindt zijn oorsprong in de jaarlijkse herdenking van het ontstaan van De Bilt in 1122. Het is inmiddels een vaste traditie dat op of rond deze herdenkingsdag nadrukkelijk stil gestaan wordt bij het belang van vrijwilligerswerk in de gemeente en de mensen die zich daar voor inzetten.

Iemand voordragen voor Mathildedag 2019

Elk jaar gaat de gemeente op zoek naar mensen, die met vrijwillige inzet het verschil maken voor hun medemensen. Dit jaar wil de gemeente de nadruk leggen op inwoners van de gemeente De Bilt, die zich inzetten in de sector kunst en cultuur.

Misschien kent u inwoners van de gemeente De Bilt, die zich, bijvoorbeeld naast werk en gezin, inzetten in deze sector. In dat geval kunt u zo’n vrijwilliger voordragen voor een nominatie en wie weet … wordt zij of hij op Mathildedag gekozen tot vrijwilliger van het jaar. Maar als u een kandidaat kent die zich op een andere manier inzet als vrijwilliger, dan kunt u haar of hem ook voordragen.

U kunt deze mensen aanmelden bij Annemiek Bovée, a.bovee@debilt.nl Zet uw motivatie voor uw keuze in de e-mail!

Vrijwilligers in het zonnetje

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht