MENS De Bilt Mamacafé nu elke vrijdagochtend!

MENS De Bilt Mamacafé

MENS De Bilt Mamacafé nú elke vrijdagochtend

Op vrijdagochtend (bij)praten met andere ouders uit de gemeente De Bilt? Dat kan tijdens het Mamacafé De Bilt. Elke vrijdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur kun je dan ouders en hun kinderen ontmoeten in Restaurant Bij de Tijd aan de Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, De Bilt. Er is een speelhoek aanwezig en een kopje koffie of thee kost € 1,-.

Een gezellige en ongedwongen bijeenkomst van ouders en kinderen

Omdat het de afgelopen vrijdag de eerste keer was, kwam clown Bop de feestvreugde vergroten

MENS De Bilt Mamacafé nu elke vrijdagochtend!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.