Lammetjesdag op de Korssesteeg in Westbroek

Lammetjesdag Westbroek

Het was vandaag een drukte van belang op de Korssesteeg nr. 1 in Westbroek. De familie Lam had voor de 8e keer op rij een lammetjesdag georganiseerd. 

Kinderen konden hier vandaag met de lammetjes knuffelen. De lammetjes zijn net 10 dagen oud en heel erg schattig! Er waren ook kuikentjes die veel aandacht trokken en zacht geknuffeld werden door hele kleine handjes. Kalfjes waren er ook. En ook de grote koeien mochten geaaid worden.

Iedereen mocht even in de tractor zitten en dan lekker toeteren. Buiten stonden twee schattige ponies klaar waarop de kleintjes een ritje konden maken.

Als klap op de vuurpijl was er nog een heuse hooibalen doolhof waar de kinderen in en op konden spelen. Wie trek had gekregen van het knuffelen en spelen kon een heerlijke boerenpannenkoek krijgen.

De hele familie Lam was in touw om er weer een geweldige dag van te maken. Zij werden geholpen door een flink aantal vrijwilligers van de Agrarische Natuurvereniging Landschap Noorderpark en Omstreken.

En dat was nodig ook. Het was echt druk. Hoewel veel mensen op de fiets waren gekomen, stond er toch ook nog een lange rij auto’s geparkeerd bij de boerderij.

Heel veel mensen hebben vandaag de boerderij bezocht en hier een heerlijke dag beleefd.

Lammetjes knuffelen op de boerderij

De kuikentjes zijn heel erg zacht en schattig

Ach wat lief en er zijn ook vragen. Boer Lam wil deze graag beantwoorden

Grote koeien mochten ook geaaid worden

In de tractor en dan lekker toeteren

Spannend! Een ritje op de pony

Wie trek had gekregen van het knuffelen en spelen kon een heerlijke pannenkoek krijgen

Een heuse doolhof van hooibalen!

Lammetjesdag Westbroek

Lammetjesdag Westbroek

Bij de Korssesteeg 1 staat vandaag een lange rij auto’s geparkeerd

Meer informatie over de Agrarische Natuurvereniging Landschap Noorderpark en Omstreken vind u hier

Lammetjesdag op de Korssesteeg 1 in Westbroek

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.