Festival of India imposant en bijzonder!

Festival of India

Festival of India een fantastische belevenis

Afgelopen vrijdagmiddag was Jagtlust en de Mathildezaal omgetoverd tot India. Een feestelijke bijeenkomst in het kader van 70 jaar goede betrekkingen tussen Nederland en India sinds 1947. Ook de ambassadeur van India was aanwezig en we konden genieten van de uit India afkomstige dansgroep Bharatnatyam Dance door Dr. Sanddhya V. Pureccha.Het was een indrukwekkende avond. De dans was vol met ritme en bewegingen die of diverse dieren uitbeeldde of de jaargetijden. De ruim driekwartier durende dansvoorstelling verveelde geen moment. De opzwepende ritmes, de uitbeelding, het was een aaneenschakeling van emotie. De kleding van de danseressen was prachtig, evenals hun sieraden.

Verder waren er korte toespraken van de heer R.D.D. Gurnani (President van de India Foundation), van zijne excellentie de heer J.S. Mukul (Ambassadeur van India) en van burgemeester Bas Verkerk. Ook werden er diverse geschenken aan de burgemeester overhandigd als blijk van waardering voor de band van gemeente De Bilt met India.

De heer J.S. Mukul, Ambassadeur van India

Burgemeester Bas Verkerk benadrukte het belang van een goede band tussen India en Bilthoven

Festival of India Jagtlust Bilthoven met Bharatnatyam Dance door Dr. Sanddhya V. Pureccha

Bijzondere gelaatsuitdrukkingen benadrukken het verhaal

Pittige ritmes

Mooie uitbeeldignen

De Mathildezaal was even India

Bharatnatyam Dance door Dr. Sanddhya V. Pureccha

Er was heel veel animo voor Festival of India

Burgemeester Bas Verkerk werd verrast met diverse geschenken. V.l.n.r. zijne excellentie de heer J.S. Mukul (Ambassadeur van India) , burgemeester Bas Verkerk, Dr. Sanddhya V Pureccha (Indiase dansgroep) en de heer R.D.D. Gurnani (President van de India Foundation)

Meer zien of foto’s bestellen? KLIK HIER

Festival of India imposant!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.