Zonsondergang boven het Leyense bos

Zonsondergang boven het Leyense bos

Zonsondergang boven het Leyense bos

Zonsondergang boven het Leyense bos. Toen we gisteravond naar buiten keken, zagen we nog net op tijd dat er zich een prachtige zonsondergang aan het voltrekken was boven het Leyense bos.

De oude eiken langs de Berlagelaan met hun grillige takken kregen tussen acht uur en half negen een sublieme achtergrond. Het leek wel even of het bos in brand stond! Prachtig!

Zonsondergang boven het Leyense bos

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.