Voedselbankactie bij Çorum op de Hessenweg

 

Voedselbankactie Corum

Alfred Schleifert van Voedselbank De Bilt (links) samen met de heer en mevrouw Kaya en een medewerker van Çorum Turkse Levensmiddelen

Vanaf maandag 3 april t/m zaterdag 8 april houdt Çorum, de supermarkt voor Turkse levensmiddelen op de Hessenweg 125, een Voedselbankactie. Deze dagen kunt u bij hen levensmiddelen kopen en die bij de kassa afgeven voor Voedselbank De Bilt.

De heer en mevrouw Kaya vinden het erg fijn als zij hun steentje kunnen bijdragen aan Voedselbank De Bilt. “Toen wij naar onze nieuwe winkel zijn verhuisd aan de Hessenweg 125 hebben wij direct contact gezocht met Voedselbank De Bilt om een actie te houden,” aldus mevrouw Kaya. “Wij hebben nu meer ruimte en kunnen nu een stuk makkelijker een dergelijke actie doen.”

Alfred Schleifert van Voedselbank De Bilt is erg blij met de actie van Çorum: “Op deze manier kunnen wij ook bijzondere producten op de lijst zetten waar onze afnemers behoefte aan hebben. Wij gaan samen met de supermarkt bekijken welke producten in aanmerking komen voor de inzameling. Deze worden dan op onze banner in de winkel aangegeven. Klanten kunnen dan een week lang deze producten kopen en afgeven voor Voedselbank De Bilt.”

Ook de heer en mevrouw Kaya, dragen hun steentje bij aan de actie door aan het eind van de week ook zelf levensmiddelen te doneren aan Voedselbank De Bilt. “Wij voelen ons verantwoordelijk en willen graag meedoen,” vervolgt de heer Kaya. “We hopen natuurlijk dat onze klanten gul zullen doneren.”

Deze week zullen specifieke houdbare producten worden ingezameld

Voedselbankactie bij Çorum op de Hessenweg

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.