Dorpskerk De Bilt in lentesfeer met Japanse magnolia

Dorpskerk De Bilt in lentesfeer met  Japanse Magnolia

Wat staat de Dorpskerk in De Bilt er weer prachtig bij, nu het lentezonnetje schijnt en de Japanse magnolia bloeit. Het is echt een plaatje!

Dorpskerk De Bilt in lentesfeer

Dorpskerk en Japanse Magnolia

Dorpskerk De Bilt in lentesfeer

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.