Danny Visser nieuwe directeur-bestuurder Woonstichting SSW

SSW Danny Visser directeur-bestuurder Woonstichting SSW. Foto: Hans Lebbe / HLP images

Danny Visser de nieuwe directeur-bestuurder Woonstichting SSW.

Sinds 1 maart 2020 is Danny Visser de nieuwe directeur-bestuurder van Woonstichting SSW in Bilthoven. Hij volgt daarmee interim-bestuurder Theo Stubbé op die deze functie waarnam na het vertrek van Jessie Bekkers-van Rooij.
Danny Visser (37 jaar) heeft de afgelopen negen jaar gewerkt bij Woondiensten Aarwoude. De laatste jaren was hij daar directeur-bestuurder. Eerder deed hij ervaring op bij een gemeente en in de commerciële vastgoedwereld. Hij studeerde vastgoedkunde, bestuurs- en organisatiewetenschappen en civiel recht. Danny: ”Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan bij SSW en ga me hier ongetwijfeld snel thuis voelen. De Bilt is voor mij bekend terrein. Er liggen bij SSW mooie uitdagingen op het gebied van verduurzaming, nieuwbouw, wijkvernieuwing en leefbaarheid in de wijken. Samen met de  collega’s, huurders, de gemeente en maatschappelijke partners ga ik me de komende jaren inzetten voor concrete resultaten.”

Harrie Bosch, voorzitter Raad van Commissarissen SSW: “Wij zijn heel blij dat we een enthousiaste nieuwe bestuurder hebben gevonden voor SSW. Danny is een verbinder met hart voor de volkshuisvesting en we hebben er vertrouwen in dat hij met oog voor de medewerkers, huurders en samenwerkingspartners onze ambities gaat waarmaken. We bedanken ook Theo Stubbé voor zijn grote betrokkenheid bij onze organisatie en de deskundigheid en zorgvuldigheid waarmee hij SSW heeft aangestuurd in de overbruggingsperiode naar een nieuwe bestuurder.”

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht