Korenfestival De Bilt 2017 in HF Witte

Korenfestival De Bilt

Zang Veredelt was het eerste koor tijdens het Korenfestival De Bilt 2017 in HF Witte

Gisteren werd het jaarlijkse Korenfestival De Bilt gehouden in HF Witte. Het festival werd georganiseerd door Stichting Kunst en Cultuur De Bilt. Acht koren gaven deze middag een uitvoering. Koren uit De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk en Westbroek. Speciaal voor deze gelegenheid (40 jaar Jumilage De Bilt – Coesfeld) was er ook een koor uit zustergemeente Coesfeld aanwezig, The Joyful Singers. Wethouder Hans Mieras (cultuur) opende het festival met een gloedvol betoog.

Opperste concentratie, want er zat ook nog een jury in de zaal!

Paul Krijnen op de bok van Zang Veredelt

Wethouder Hans Mieras te midden van het bestuur van Stichting Kunst en Cultuur De Bilt

Nog even op de kiek met Zang Veredelt

Na zijn gloedvolle betoog over het festival 2017

Korenfestival De Bilt 2017 in HF Witte

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.