Gilde Personeel wenst u allen prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

Barbara, Timon, Paul, Erwin en Kimberly van Gilde Personeel wensen iedereen mooie feestdagen!

Barbara, Timon, Paul, Erwin en Kimberly van Gilde Personeel wensen iedereen mooie feestdagen!

Onlangs hield Gilde Personeel hun Kerstbijeenkomst in Café Bu!ten in De Bilt. Een gezellige bijeenkomst waar zij personeelsleden bedankten voor weer een succesvol jaar met een gezellige bijeenkomst, een hapje eten en niet te vergeten het originele kerstpakket, dit jaar verpakt in een postzak.

Paul Hurkmans bedankte alle medewerkers van Gilde Personeel. Zonder hen had het allemaal nooit gelukt om alle klussen te klaren. De opkomst op deze bijeenkomst was hartverwarmend. Velen hadden het op een of andere manier geregeld er even bij te kunnen zijn. Het laat opnieuw zien, dat een uitzendbureau ook als een hecht team kan opereren! Dit is Gilde Personeel wel toevertrouwd.

GILDE Personeel wenst een ieder goede Kerstdagen en een fantastisch Oud- en Nieuw! Bovendien het allerbeste voor 2019!

Op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar werk? En jouw ambitie ligt in de bouw, techniek, infra of misschien wel in het groen, dan ben je bij GILDE Personeel op de juiste plek. Er is op dit moment veel vraag naar zowel vakkrachten als aanpakkers.

Kortom, GILDE Personeel kan en wil graag mensen hebben die willen werken! Ook als je naast bijvoorbeeld een studie af en toe wat dagen beschikbaar bent voor werk!

Bel voor een afspraak 030 633 8672 Of verstuur je CV via de website. www.gildepersoneel.nl

Gilde Personeel
P.C. Staalweg 70
3721 TJ Bilthoven (Industrieterrein Larenstein)

Gilde Personeel Kerstbijeenkomst 2018

Het was gezellig druk in Café Bu!ten in De Bilt

Gilde Personeel Kerstbijeenkomst 2018

Paul Hurkmans spreekt het Gilde Personeel toe vanaf de bar en bedankt hen voor hun inzet

Gilde Personeel Kerstbijeenkomst 2018

“Op zo’n bijeenkomst kun je altijd mensen even in alle rust spreken,” aldus Erwin Wever

Gilde Personeel wenst u allen prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht