Zonsondergang boven de zodden

Zonsondergang boven de zodden

Het is soms even zoeken in de gemeente De Bilt naar een mooie plek om de zon te zien ondergaan. Boven de zodden is het uitzicht weids en wordt de zonsondergang weerspiegeld in de petgaten. Mooi!

Zonsondergang boven de zodden

Zonsondergang boven de zodden

De zonsondergang wordt weerspiegeld in de peetgaten

Zonsondergang boven de zodden

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.