Zonsondergang boven de zodden

Zonsondergang boven de zodden

Het is soms even zoeken in de gemeente De Bilt naar een mooie plek om de zon te zien ondergaan. Boven de zodden is het uitzicht weids en wordt de zonsondergang weerspiegeld in de petgaten. Mooi!

Zonsondergang boven de zodden

Zonsondergang boven de zodden

De zonsondergang wordt weerspiegeld in de peetgaten

Zonsondergang boven de zodden

DeBiltinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl delen via Facebook mag wel, graag zelfs! ©2017 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter