Videocursus als match van Samen voor De Bilt

Samen voor De Bilt Match One Minute Videomaking

Van opname via montage tot publicatie. Op de voorgrond: cursisten Floor en Suzanne van Griftenstein & Zorg nemen een filmpje op.
Op de achtergrond zijn de andere cursisten bezig met het monteren van hun film

De Totem toont maatschappelijke betrokkenheid. Twee middagen duurde de workshop OneMinuteVideo van communicatiebureau De Totem. Deelnemers leerden daar alle ins en outs over filmen met de smartphone en monteren met een app.

Workshopleiders Fetsje Luimstra en Arthur Nooter namen de cursisten op boeiende wijze mee in de wereld van het beeld. Centraal stond de vraag hoe je je boodschap krachtig overbrengt in een kort filmpje. Deelnemende organisaties aan de workshop waren Zorgboerderij Griftenstein en Zorg, Bijen & Bedrijf, Stichting Eet Mee!, Reinaerde, Culture at Work en Samen voor de Bilt.

Maatschappelijke betrokkenheid tijdens beursvloer gemeente De Bilt

De afspraak tussen De Totem en genoemde maatschappelijke organisaties, werd gemaakt tijdens de beursvloer van Gemeente De Bilt van november jl. Bij deze beursvloer handelden bedrijven en maatschappelijke organisaties in materialen, middelen en kennis & kunde. Zonder inzet van geld als ruilmiddel. De beursvloer leverde 82 matches op met een maatschappelijke waarde van € 189.365,-.

Samen voor De Bilt

Netwerkorganisatie Samen voor De Bilt is organisator van de beursvloer. Deze stichting organiseert ontmoetingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Zo stimuleren zij maatschappelijk betrokken ondernemen binnen Gemeente De Bilt.

Ook deelnemen?

Wilt u ook een workshop OneMinuteVideo volgen? Neem contact op met De Totem via www.detotem.nl . Wilt u met uw organisatie actief zijn in de Biltse samenleving, neem dan contact op met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt: judith@samenvoordebilt.nl of 06 – 11 56 49 57.

Samen voor De Bilt Match One Minute Videomaking

Aan het werk met de montage. In de achtergrond helpen Fetsje en Arthur de cursisten op weg

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht