Gerard Ekdom en de Murphy Jets in HF Witte tijdens Biltse Beat Reünie 2017!

 

Biltse Beat Reunie

Biltse Beat Reunie 2017 in HF Witte De Bilt. De organisatoren Ronald van Leeuwen, Albert Agterberg en Wim van Leeuwen is het weer gelukt een sterrenbezetting op deze avond te krijgen!

Zin in een onvergetelijk avond met twee Biltse toppers? Kom dan 20 mei a.s. naar HF Witte! DJ Gerard Ekdom zal de zaal weer flink in de benen krijgen en met de Murphy Jets herleven oude tijden! Er zijn nog kaarten! Zaterdag 20 mei in HF Witte Centrum, zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur; einde 01.00 uur. De kaarten voor deze avond kosten € 20,- en verkrijgbaar in HF Witte en via de organisatoren van de avond (zie poster in het artikel).

Murphy Jets

Deze vijde editie van de Biltse Beat Reünie staat in een traditie van een swingende avond. De Murphy Jets maakte De Bilt al onveilig in de 60-er en 70-er jaren. Zij zaten zelfs in het voorprogramma van Status Quo!

DJ Gerard Ekdom

Gerard Ekdom hoeft eigenlijk ook geen introductie. Deze top-DJ is al vanaf 1998 bekend en te horen bij 3FM. Daarnaast had hij al snel een eigen programma zoals ‘EKDOM’ en later ‘Effe Ekdom’. Ook was hij zij aan zij te vinden met Giel Beelen in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request. Kortom, een topper die we een keer live in De Bilt hebben!

Oeuvre Murphy Jets

Vanaf 1985, na een succesvolle reünie in het Utrechtse Jacobi Theater, timmeren de Murphy Jets weer volop aan de weg met een origineel GOUD-VAN-OUD repertoire, dat door oud maar steeds meer, ook door jong enorm wordt gewaardeerd. Ook nu weer wordt er samengewerkt met de “groten” uit het vak, in programma’s met The Searchers, Fortunes, Tremeloes, Herman’s Hermits, Dozy-Beaky-Mick & Tich, Chris Andrews, Wayne Fontana & The Mindbenders, Four Tops en Platters.

De organisatoren Ronald van Leeuwen, Albert Agterberg en Wim van Leeuwen

Albert: “Alweer zes jaar geleden organiseerden we dit feest voor het eerst. We zochten ook dit jaar weer naar een heel goede band, die muziek kan spelen uit de jaren ’70 en ook later. De laatste hits worden natuurlijk voor rekening genomen door Gerard Ekdom.” Wim: “We kwamen toen uit op de Murphy Jets, een band met topmuzikanten uit De Bilt!”

HF Witte zorgt natuurlijk voor de een top ingerichte zaal met goede verlichting en een bar met vier tappunten. “Inmiddels hebben wij ruime ervaring in het organiseren van dit soort evenementen en we verwachten ook tijdens deze editie weer zeshonderd gasten,” vertelt Ronald. Kortom, de Biltse Beat Reünie wordt een fantastisch feest voor jong tot ouder, van 20 tot 60+!

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.