TweeTakt Festival op Fort Ruigenhoek nog t/m 28 mei te bezoeken

TweeTakt Festival op Fort Ruigenhoek Groenekan

Op deze heerlijk zonnige zaterdag besluiten we het TweeTakt Festival op Fort Ruigenhoek te bezoeken. Een schot in de roos. We zijn vroeg en het is er nog rustig. Maar er is van alles te zien.

In de bunkers en buiten zijn er allerlei kunstwerken en installaties te zien, gemaakt door zowel Nederlandse als buitenlandse kunstenaars. Er staan werken van Sil Krol, Felix van Dam, Ana Vasov, Yumi Sasaki & Dorita, Semâ Bekirovic, Gijs Gieskes, Jeroen Diepenmaat, Nou&Herkauw, Oscar Peters, Robbert Weide en Sarah Klein & David Kwan.

Behalve beeldende kunst zijn er ook voorstellingen te zien. De voorstellingen zijn vaak voor kinderen, maar ook wel voor alle leeftijden gemaakt. Wil je weten welke voorstelling op een bepaalde dag gegeven wordt, bekijk dan even het programma.

Op de binnenplaats van het fort staan picknick tafels en kun je heerlijke drankjes en hapjes krijgen. Voor de kinderen staan er skelters en er is een grappige, kleine zweefmolen. Er wordt een verjaardagspartijtje gevierd. Dat is ook een van de mogelijkheden die het TweeTakt Festival biedt.

Verder is het gewoon heerlijk om hier te zijn. Op de beschutte binnenplaats kun je genieten van de zon. De vogels kwinkeleren er lustig op los. Vanaf het Fort heb je een prachtig uitzicht op de waterrijke polders in het Noorderpark.

Wie wil weten wat de intrigerende titels van de kunstwerken betekenen, moet vooral dit festival nog gaan bezoeken. Dat kan nog t/m 28 mei in de weekenden op Fort Ruigenhoek. Kijk voor meer informatie op www.tweetakt.nl

Sema Bekirovic, Oh, the places you’ll go

Jeroen Diepenmaat, Pour des dents d’un blanc éclatant et saines

Gijs Gieskes, Raamgitaar

Sil Krol, Razzle Dazzle

Ana Vasof, Down to Earth

Semâ Bekirovic, Oh, the places you’ll go

Sarah Klein & David Kwan, Lone Star

Felix van Dam Cyclops

TweeTakt Festival op Fort Ruigenhoek

Yumi Sasaki + Dorita, Bug’s Beat

Sil Krol, 2D Military Intervention

TweeTakt Festival op Fort Ruigenhoek

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.