Van onder moeders vleugels naar de wereld kijken…

Onder moeders vleugels…

Wie regelmatig over de Oude Bunnikseweg fietst, heeft de zwanen vast al op het nest zien zitten. Maar gisteren was er iets bijzonders aan de hand: van onder moeders vleugels kijken een paar schattige baby zwaantjes de wijde wereld in…

Even goed kijken en ja hoor, drie kleine zwaantjes, misschien nog wel meer steken hun schattige kopjes onder de vleugel van mama uit en kijken nieuwsgierig de wereld in. Moeder zwaan zit er rustig bij, maar houdt de kleintjes wel goed in de gaten. Vader zwaan blijft dicht in de buurt en zorgt dat passerende mensen niet te dichtbij komen.

Vader houdt iedereen op een veilige afstand

Familie zwaan gezellig bij elkaar met zeven kuikentjes!

Allemaal weer onder de vleugels, jij ook!

Onder moeders vleugels

Met het tuincentrum onder handbereik

Wat zit daar trouwens voor iets geels bij het nest? Het is een go slow pop. Je vraagt je af hoe die daar terecht is gekomen.

Onder moeders vleugels

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.