The Murphy Jets spelen de sterren van de lucht in HF Witte

The Murphy Jets in HF Witte De Bilt waren goed op dreef en speelden de sterren van de lucht

Afgelopen zaterdagavond was het een groot feest in HF Witte. Om half negen precies gingen The Murphy Jets van start. Een band waarvan de gemiddelde leeftijd van de bandleden niet al te jong meer is. Maar wat een een geluid, wat weten deze ervaren musici de zaal in beweging te krijgen; helemaal top. Zij speelden vele evergreens en minder bekende nummers uit de jaren ’60 en ’70.

Daarna was het Gerard Ekdom die de zaal in beweging hield. De organisatoren kijken terug op een zeer geslaagde avond en volgend jaar weer!

HF Witte Murphy Jets HF Witte De Bilt

Rob van der Berg was deze avond goed op gang. Piet Mets op basgitaar

HF Witte Murphy Jets HF Witte De Bilt

De ene na de andere gouwe ouwe

HF Witte Murphy Jets HF Witte De Bilt

Strak spel van Jan La Grouw op gitaar, met het strakke ritme van drummer Constant Mulder

HF Witte Murphy Jets HF Witte De Bilt

De dames hadden het prima naar de zin

HF Witte Murphy Jets HF Witte De Bilt

De toetsen werden bediend door Wim Kok

Murphy Jets HF Witte De Bilt

Alles onder strakke geluidsregie van Cock van VanPgeluid

HF Witte Murphy Jets HF Witte De Bilt

Dansen op of lekker genieten van de muziek, alles kon deze avond

HF Witte Murphy Jets HF Witte De Bilt

Het publiek danste of het een lieve lust was

Oeuvre The Murphy Jets

Vanaf 1985, na een succesvolle reünie in het Utrechtse Jacobi Theater, timmeren The Murphy Jets weer volop aan de weg met een origineel GOUD-VAN-OUD repertoire, dat door oud maar steeds meer, ook door jong enorm wordt gewaardeerd. Ook nu weer wordt er samengewerkt met de “groten” uit het vak, in programma’s met The Searchers, Fortunes, Tremeloes, Herman’s Hermits, Dozy-Beaky-Mick & Tich, Chris Andrews, Wayne Fontana & The Mindbenders, Four Tops en Platters.

DJ Gerard Ekdom

Gerard Ekdom hoeft eigenlijk ook geen introductie. Deze top-DJ is al vanaf 1998 bekend en te horen bij 3FM. Daarnaast had hij al snel een eigen programma zoals ‘EKDOM’ en later ‘Effe Ekdom’. Ook was hij zij aan zij te vinden met Giel Beelen in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request. Kortom, een topper die we een keer live in De Bilt hebben!

Murphy Jets spelen de sterren van de lucht in HF Witte

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    HF Witte Centrum meer dan 40 jaar hét middelpunt van De Bilt - DeBiltinBeeld.nl
    27 september 2017 op 17:01

    […] Biltse Beat Reünie 2017 […]

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.