HF Witte Centrum meer dan 40 jaar hét middelpunt van De Bilt

HF Witte Centrum De Bilt

Het geheel vernieuwde en van een lichtkoepel voorziene ‘Meeting Point’ is weer een nieuw verfrissend onderdeel van HF Witte

HF Witte is in de 40 jaar uitgegroeid tot het dorpshuis van De Bilt en Bilthoven. Het doel van HF Witte Centrum is tevens om (sport)verenigingen en inwoners uit De Bilt en Bilthoven een eigen ‘thuis’ te geven om te vergaderen, te sporten, hobby’s uit te oefenen of om een feest te vieren. Regelmatig vinden er bovendien ook fantastische concerten en feestavonden plaats. De laatste 8 jaar zijn er vele verbouwingen geweest om het verblijf aangenamer te maken en bovendien voorbereid te zijn voor de toekomst.

Restaurant en catering

Ook het horeca gedeelte is met zijn tijd meegegaan. De mogelijkheden zijn legio voor familie- of bedrijfsfeesten en voor alle (zakelijke) bijeenkomsten heeft HF Witte zelfs meerdere opties. De keuken biedt veel mogelijkheden. Van vers gemaakte amuses of fingerfood tot buffetten en diners.

Interessante prijsstelling

Speciaal voor verenigingen rekent HF Witte interessante prijzen voor haar catering. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de diverse kerstdiners die door Biltse verenigingen in HF Witte worden gehouden. De koks verrassen dan de gasten met een fantastisch buffet of diner. Tegenwoordig huisvest HF Witte meerdere groepen rond de Kerst met in totaal zo’n 400 gasten.

Evenementen

Een leuk voorbeeld van een jaarlijks evenement is het Nieuwjaarsconcert dat door het bestuur van het HF Witte wordt aangeboden op de 1e zondag van het nieuwe jaar aan de bewoners van De Bilt en Bilthoven. Na afloop van dit drukbezochte concert biedt het horecateam van HF Witte een heerlijk glas glühwein aan, met daarbij overheerlijke vers bereide amuses en fingerfood. Een traditie die elk jaar meer bezoekers trekt. Verder zijn er de traditionele evenementen zoals de landelijke Trix Express Clubdag, de Edelstenen en Mineralenbeurs, de computerbeurs en niet te vergeten de Biltse Beat Reünie!

Zakelijk gezien

Voor bedrijven is HF Witte zeer interessant. Wat dit betreft geniet HF Witte landelijke bekendheid mede door de centrale ligging. De zalen die HF Witte biedt zijn professioneel ingericht en voorzien van alle gemakken voor een cursus (bijvoorbeeld BHV- en VGA cursussen), presentaties, seminars, congressen, etc.. Zaken als Wi-Fi, smartboard, licht en geluid, alles is tot in de puntjes geregeld. Ook de catering wordt volledig in eigen huis verzorgd, van eenvoudige lunch tot uitgebreid buffet. Bovendien wordt er gewerkt met verse producten zoals vers afgebakken brood. Hoge kwaliteit voor een zeer scherp tarief zowel voor zaalhuur als catering. HF Witte biedt alle zakelijke mogelijkheden voor bijeenkomsten van 2 tot 800 personen! Daar komt ook nog bij dat parkeren gratis is én voor de deur. HF Witte is bovendien ook met het openbaarvervoer bereikbaar. Vanuit Utrecht CS én station Bilthoven met lijn 77 U-OV, halte Groenekanseweg.

Kom dan eens langs voor een informatief gesprek en onder het genot van een verse kop koffie of thee zal HF Witte bewijzen waarom zij in midden Nederland de concurrentie ruimschoots aankunnen op het gebied van zakelijke evenementen en -bijeenkomsten.

HF Witte Centrum

Henri Dunantplein 4

3731 De Bilt

Telefoon: 030 220 3954

Kijk voor meer informatie op: hfwitte.nl

HF Witte Centrum De Bilt

De gezellige bar

HF Witte Centrum De Bilt

Het sfeervolle restaurant

HF Witte Centrum De Bilt

Ook de garderobe is geheel vernieuwd!

HF Witte Centrum meer dan 40 jaar hét middelpunt van De Bilt

Biltse Beat Reünie 2017

Nieuwjaarsconcert 2017

Trix Express Clubdag 2017

Familietoernooi 2017

Korenfestival 2017

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht