Veel belangstelling voor de WVT Speelgoedverkoop

WVT Speelgoedverkoop. De zaal stond tjokvol speelgoed

Vorig jaar zijn de WVT peuterspeelgroepen opgeheven. Een groot deel van het overgebleven speelgoed en de inventaris gingen afgelopen zaterdag in de WVT Speelgoedverkoop. De belangstelling was groot.

Afgelopen zaterdag stond er om 11 uur een lange rij bij de WVT voor de speelgoedverkoop van de WVT.  Voor een redelijke prijs zou heel veel nog goed bruikbaar speelgoed de deur uit gaan. Veel mensen lieten zich deze buitenkans niet ontglippen en stonden op tijd klaar om leuke koopjes te scoren.

Om 11 uur gingen de deuren open en een flinke stoet mensen ging de zaal binnen om speelgoed uit te zoeken

Plezier bij het uitzoeken en bij het elkaar ontmoeten

Ook leuk om het speelgoed even uit te proberen natuurlijk

Dit meisje is helemaal gek van dit hobbelpaard

Kijken en keuren…

…en tenslotte kopen

In de hal zitten de mannen van het repair cafe klaar. Het is er ’s morgens nog niet zo druk

Interesse in de activiteiten van de WVT? Klik dan hier.

Veel belangstelling voor WVT Speelgoedverkoop

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.