NL DOET 2018 De Bilt het vervolg

NL DOET DE Bilt 2018

Deze leerling van Aeres Groenhorst zorgde dat alle bloempotten bij Reinaerde locatie Maartensdijk (en dat waren er nog al wat) werden voorzien van voorjaarsbloeiers

Vrijdagmiddag zijn de werkzaamheden in de gemeente De Bilt gewoon doorgegaan. Zoals we gisteren al vertelden, waren er overal activiteiten. Wij gingen op vrijdag langs op Landgoed Vollenhoven, Reinaerde Maartensdijk en het Thomashuis in Maartensdijk.

Morgen is het verslag van NL DOET te zien! Kijk onderaan het bericht voor nog meer foto’s en nabestellingen!

NL DOET DE Bilt 2018

Op Landgoed Vollenhove werd een hek compleet vernieuwd

NL DOET DE Bilt 2018

Ook was op Vollenhoven gezorgd voor een lekkere dikke-boterhammen-lunch

NL DOET DE Bilt 2018

Ook in Maartensdijk werd er hard gewerkt op de locatie van Reinaerde waar onder andere het terras zomerklaar werd gemaakt

NL DOET DE Bilt 2018

Vrijwilligers maakten met de cliënten van Reinaerde vogelvoeder plateaus met mozaïek. Binnenkort worden ze verkocht op de jaarlijkse markt

NL DOET DE Bilt 2018

Onder het toeziend oog van een cliënt van Reinaerde (die vroeger zelf schilder was) werden de muren geschilderd. De cliënt vertelde dat hij na zijn hersenbloeding niet meer op de ladder mag staan, maar veel lol beleeft aan het coachen van de vrijwilliger

NL DOET DE Bilt 2018

Ook het Thomashuis in Maartensdijk kon zich weer verheugen in een grote belangstelling van vrijwilligers, waaronder een aantal medewerkers van de gemeente De Bilt. Gezamenlijk maakte zij de tuin op orde. Laat het voorjaar maar komen!

NL DOET 2018 De Bilt het vervolg

Nog meer foto’s bekijken van NL DOET of bestellen? KLIK hier!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht