Jaarmarkt Hessenweg weer erg gezellig

Jaarmarkt Hessenweg De Bilt

Op de Jaarmarkt zagen we anoepjes zo ver het oog reikte! Plezier voor jong en oud!

Afgelopen zaterdag was het weer Jaarmarkt op de Hessenweg. Er was van alles te koop en vermaak voor jong en oud. Lekkere snoepjes, leuke en betaalbare kleding, fietsen, je kon het zo gek niet bedenken of het was te koop. Bijna alle winkels hadden de koopwaar uitgestald op straat en deden leuke aanbiedingen.

Ook was er van alles te snacken. De terrassen zaten vol. De trampoline-zweefinstallatie en de draaimolen trokken veel kinderen. Er was dus weer voor iedereen wat te beleven: kinderattracties, leuke koopjes en lekker eten naast goede muziek! De Winkeliersvereniging Hessenweg/Looydijk organiseerde deze traditionele Jaarmarkt in De Bilt.

Een sfeerimpressie:

Jaarmarkt Hessenweg De Bilt

Trampoline-zweefdinges erg leuk en in trek!

Jaarmarkt Hessenweg De Bilt

Gewoon leuke dingen zoals sjaals en blokfluiten

Jaarmarkt Hessenweg De Bilt

Puzzelen

Jaarmarkt Hessenweg De Bilt

De gezelligste vogeltjes

Jaarmarkt Hessenweg De Bilt

Deze Amsterdammer maakte de lekkerste en pittigste kokosbollen!

Jaarmarkt Hessenweg De Bilt

Op het terras van De Griffel was het heel gezellig, vooral nu de straat kon worden volgezet met tafeltjes en stoelen

Jaarmarkt Hessenweg De Bilt

En eendjes vangen blijft altijd leuk

Jaarmarkt Hessenweg De Bilt

Kleurige linten laten invlechten

Jaarmarkt Hessenweg De Bilt

Lekkere muziek

Jaarmarkt Hessenweg De Bilt

Ook de Brandweer was er

Jaarmarkt Hessenweg De Bilt

Altijd leuk een draaimolen

Jaarmarkt Hessenweg weer erg gezellig

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht