Derde editie MENS De Bilt Beachvolleybaltoernooi

Beach Volleybal Toernooi MENS De Bilt

Ontzettend veel lol tijdens het MENS De Bilt Beachvolleybaltoernooi 2017!

Gisteren werd de derde editie van het MENS De Bilt Beachvolleybaltoernooi gespeeld. Een bewolkte en regenachtige middag, maar dat deerde niemand. Er werd gespeeld en af en toe behoorlijk fanatiek! Maar het plezier overheerste. Er hadden zich acht teams aangemeld die met elkaar de strijd aangingen. De uiteindelijke winnaar was het team Poar Neem’n, die won in de finale van team Bruuuurrsss. Het meest fanatieke team waren de dames met de welluidende naam: BBB Bigger Better Blondina’s!

Het initiatief van het toernooi is van MENS De Bilt, die voor organisatie en spelleiding stagiair vierde jaar MBO Sportacademie Amersfoort Jorino Kleijn had gevraagd. De wedstrijden werden gespeeld op het terrein van Irene Beach Bilthoven.

WHAM! Er vol in!

BeachVolleybalToernooi MENS De Bilt

Een zeer gecontroleerde opslag van de BBB’s

BeachVolleybalToernooi MENS De Bilt

Luchtacrobatiek van Kevin

BeachVolleybalToernooi MENS De Bilt

De BBB’s (Bigger Better Blondina’s) geheel in het roze gekleed, waren verreweg het meest fanatieke team!

BeachVolleybalToernooi MENS De Bilt

Een goede lancering. Een punt?

BeachVolleybalToernooi MENS De Bilt

Weer zo’n mooie bal uit het boekje

BeachVolleybalToernooi MENS De Bilt

Strike! One point!

BeachVolleybalToernooi MENS De Bilt

Zelfs twee man op de grond konden deze bal niet redden

BeachVolleybalToernooi MENS De Bilt

Backflip!

BeachVolleybalToernooi MENS De Bilt

Kruisbalraadsel

BeachVolleybalToernooi MENS De Bilt

Sommige gevechten werden aan het net uitgevochten

BeachVolleybalToernooi MENS De Bilt

Dit mannenteam had dus duidelijk gewonnen!

BeachVolleybalToernooi MENS De Bilt

Jorino Kleijn deelde de tweede poule in

BeachVolleybalToernooi MENS De Bilt

En daar gingen de Blondina’s weer vol vuur aan de bal. Opgevallen? Eentje was niet blond maar brunette. Ook met een ‘B’

Derde editie MENS De Bilt Beachvolleybaltoernooi

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht