TrioolTrofee 2017 uitgereikt aan Max Knappstein

De TrioolTrofee 2017 wordt uitgereikt aan Max Knappstein door burgemeester Sjoerd Potters

Gisterenavond werd onder grote belangstelling de TrioolTrofee 2017 uitgereikt aan Max Knappstein, jeugdlid van de Koninklijke Biltse Harmonie. Burgemeester Sjoerd Potters was speciaal voor deze bijzondere uitreiking naar de Harmonie gekomen.

De TrioolTrofee wordt uitgereikt aan een jeugdlid dat zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging en haar leden. Het was voor Max een complete verrassing. Als jeugdlid heeft hij zich buitengewoon ingespannen voor de Kunstmarkt De Bilt.

Ontstaan TrioolTrofee

De TrioolTrofee is beschikbaar gesteld op 22 januari 2000 door de gemeente De Bilt ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de Koninklijke Biltse Harmonie. De triool symboliseert de drie-eenheid tussen de gemeente De Bilt, de Muziekschool en de Koninklijke Biltse Harmonie. De triool is binnen de muziek een ritmische figuur dat enigszins opvalt door zijn stuwende beweging in de muziek. In de benoeming wordt deze trofee gekarakteriseerd in de verbondenheid, trouw en enthousiasme jegens de Koninklijke Biltse Harmonie.

KBH Triooltrofee 2017 met burgemeester Sjoerd Potters De Bilt

DeBiltinBeeld_KBH Triooltrofee 2017 met burgemeester Sjoerd Potters

KBH Triooltrofee 2017 met burgemeester Sjoerd Potters De Bilt

De trotse Max met het bronzen beeld

KBH Triooltrofee 2017 met burgemeester Sjoerd Potters De Bilt

Omdat de trofee een wisselprijs is, kreeg Max een permanent aandenken aan de trofee uit handen van Peter van der Horst

KBH Triooltrofee 2017 met burgemeester Sjoerd Potters De Bilt

Voorafgaand werd er heerlijk gemusiceerd voor de toehoorders waaronder burgemeester Sjoerd Potters

TrioolTrofee 2017 uitgereikt aan Max Knappstein

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht