Eindfeest Biltse Recreatieve Tennisweek bij Meijenhage

Biltse Recreatieve Tennisweek De Bilt 2017

De keukenbrigade bestaande uit Maaike, Peter, Tineke, Raoul en Gea zorgden voor de lekkerste hapjes

Afgelopen zaterdagavond vond het eindfeest plaats van de Biltse Recreatieve Tennisweek. Plaats van handelen LTV Meijenhage. Alle deelnemers van de BRT waren deze avond in grote getale afgekomen op het feest bij LTV Meijenhage.

De Biltse Recreatieve Tennisweek wordt dit jaar alweer voor de 23ste keer gehouden. Ooit ontstaan om de thuisblijvers in de zomer een leuke tennisweek te bezorgen. Dit gebeurt nog steeds in de eerste of soms tweede week van de zomervakantie. De Biltse tennisverenigingen FAK, Helios, TOSS en LTV Meijenhage doen mee met de BRT. Het leuke van deze week is, dat je zo veel mogelijk bij de andere verenigingen speelt en zo kennis maakt met hun tennisbanen.

Biltse Recreatieve Tennisweek De Bilt 2017

Gezellig napraten na een week tennissen

Biltse Recreatieve Tennisweek De Bilt 2017

Biltse Recreatieve Tennisweek De Bilt 2017

Biltse Recreatieve Tennisweek De Bilt 2017Biltse Recreatieve Tennisweek De Bilt 2017

Biltse Recreatieve Tennisweek De Bilt 2017

Biltse Recreatieve Tennisweek De Bilt 2017

Biltse Recreatieve Tennisweek De Bilt 2017

Biltse Recreatieve Tennisweek De Bilt 2017

Biltse Recreatieve Tennisweek De Bilt 2017

Biltse Recreatieve Tennisweek De Bilt 2017

Biltse Recreatieve Tennisweek De Bilt 2017

En Hans stond aan de grote pan

Eindfeest Biltse Recreatieve Tennisweek bij Meijenhage

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht