Repair Café WVT Bilthoven druk bezocht

Repair Cafe WVT Bilthoven

Repair Café WVT Bilthoven ook de jongsten repareren mee

Vandaag was het weer een komen en gaan van inwoners uit de gemeente De Bilt met hun defecte spulletjes. Van CD-speler, stofzuiger, kinderspeelgoed, via discolampen tot aan fietsen aan toe, van alles was te vinden tijdens het Repair Café in de WVT. Het team reparateurs stond klaar om de gestrande apparaten weer op gang te helpen. Ook BudgetKring De Bilt bracht een werkbezoek aan het café.

Het was om elf uur aan direct erg druk. De inschrijftafel moest alle zeilen bijzetten om alle apparaten in te schrijven. De reparateurs konden direct al volop aan de bak. Er was zoals gezegd, weer een keur aan defecte spulletjes waar te nemen, waarvan de meeste weer werkend en goed functionerend de deur uit gingen.

De volgende Repair Café’s:

Zaterdag 4 november 2017

Zaterdag 9 december 2017

Steeds van 11-15 uur in de WSO WVT, Talinglaan 10, Bilthoven.

Repair Cafe WVT Bilthoven

De inschrijftafel had het er maar druk mee

Repair Cafe WVT Bilthoven

Soms doet een beetje vet op de juiste plek wonderen

Repair Cafe WVT Bilthoven

Er werd ook weer veel kleding gerepareerd en versteld

Repair Cafe WVT Bilthoven

De kinderen vermaakte zich uitstekend met diverse spelletjes en speelgoed

Repair Cafe WVT Bilthoven

Meten is weten

Repair Cafe WVT Bilthoven

Sofie Bakker van Repair Café Bilthoven vertelt de deelnemers aan de BudgetKring De Bilt over het ontstaan van het Repair Café

Repair Cafe WVT Bilthoven

Ook het vervangen van gebroken spaken hoort tot het arsenaal van de rijwielherstellers

Repair Cafe WVT Bilthoven

Ook de ‘zonnemotor’ draaide weer zijn rondjes

Repair Cafe WVT Bilthoven

Een raadselachtige storing. De DVD-speler gaf de DVD niet meer terug. Blijkbaar een goede film die hij wilde houden

Repair Cafe WVT Bilthoven

Met naald en draad en veel geduld en vakvrouwschap

Repair Cafe WVT Bilthoven

De jongste reparateur Pieter aan het werk met een graafmachine

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht