AANKONDIGING Markt & Oldtimerdag De Bilt 2018

Markt- en Oldtimerdag 2018

Een gezellige drukte tijdens de Markt- en Oltimerdag tijdens een eerdere editie. Ook de toren van de Dorpskerk kan beklommen worden. In de kerk is een fototentoonstelling te zien over De Bilt van de Historische Kring d’Oude School

Aanstaande zaterdag 8 september is het een drukke dag als het om evenementen gaat. Op deze dag vindt ook de Markt- en Oldtimerdag De Bilt plaats. Een evenement met veel activiteiten van 10.00 uur tot 16.30 uur en speelt zich af ronde de Dorpsstraat en de Dorpskerk. Het totaal aantal kramen op de Vrijetijdsbraderie en Marktdag is meer dan 150!

Op deze dag zijn er de volgende activiteiten:

 • Oldtimerdag op de Dorpsstraat
 • Meerijden met Bus 27 en Bus 316
 • Vrijetijdsbraderie op Dorpsstraat
 • Optreden van The P.U.B.
 • Tweedehands spullen
 • Verkoop van tweedehands kleding
 • Verkoop van tweedehands boeken
 • Kidsworld 70
 • Uitgebreide catering
 • FotoTentoonstelling “Het Dorpsleven De Bilt” in de Dorpskerk
 • Toren beklimmen
Oldtimerdag 2018 De Bilt

De meest mooie oldtimers staan op deze middag opgesteld

Markt- en Oldtimerdag De Bilt

Een gezellige drukte tijdens de Markt- en Oltimerdag tijdens een eerdere editie

Oldtimerdag 2018 De Bilt

Wat een mooi techniek!

Marktdag met Oldtimerdag De Bilt 2018

Ook bus 27 zal weer rijden en ook bus 316 een nieuwe aanwinst van de stichting

AANKONDIGING Markt & Oldtimerdag De Bilt 2018

Een terugblik op eerdere edities:

Marktdag 2017

Oldtimerdag 2017

Oldtimerdag 2016

 

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht