Vrijdagmarkt Planetenbaan: elke vrijdag prijs

Vrijdagmarkt Planetenbaan

Elke vrijdag doen we onze boodschapjes op de Vrijdagmarkt Planetenbaan. Op de markt worden verse groenten, bloemen en fruit aangeboden, maar ook heerlijke kazen, aardappelen, lekker brood, kip en vis, kleding, knutselspullen en zelfs geneeskrachtige kruiden.

Het is gezellig om hier even rond te lopen. Je komt er altijd wel iemand tegen die je kent. De marktkooplieden hebben fijne verhalen over de waren die zij verkopen. En als er dan ook nog een zonnetje bij komt, is het feest helemaal compleet.

Morgen is het weer zo ver. Wij gaan er weer heen hoor. U ook?

Kleding te kust en te keur

Lekkere broodjes!

Heerlijke kazen

Leuke verhalen

Aardappelen in alle soorten en maten

Verse groenten en fruit

Bloemen en planten

Verse voorjaarsbloemen 

De poelier had voor het Paasweekend gekleurde eieren meegenomen

Vrijdagmarkt Planetenbaan

Je komt er altijd wel iemand tegen die je kent….

Vrijdagmarkt Planetenbaan

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht