A Soulful Christmas met het G-Roots Gospelkoor

Gospelkoor OLV Bilthoven voor Demeter

In een volle OLV Kerk in Bilthoven trad het Gospelkoor G-roots op. Het dak ging er af!

Gisteren vond een spetterend gospel-kerstconcert plaats. Het was een volledig uitverkochte OLV Kerk in Bilthoven, die getuige was van een fantastisch optreden van het G-roots Gospelkoor met Jennefer Zichem met als titel A Soulful Christmas. Ze zongen een geweldig programma van onder andere heel bekende gospels zoals To my Fathers’s house en Oh happy day! Bij de inleiding waarschuwde zij al: het dak gaat er af! En zo geschiedde.

Jennefer Zichem is een gevestigde naam in muzikaal Nederland. Ze is zeer veelzijdig en heeft o.a. op het podium gestaan met de Toppers, speelt met haar band Livefields zalen plat en met haar Gospelkoor G-roots entertaint ze jong en oud. Jennefer is gewend om van haar concerten een feestje te maken. Dat gebeurde ook deze middag.

Het Kerstconcert is een jaarlijkse terugkerende traditie en wordt georganiseerd door Rotary Club De Bilt-Bilthoven en Rotary Club Bilthoven Zandzegge. De opbrengst van het kerstconcert is dit jaar bestemd voor Academisch Hospice Demeter in de Bilt. Deze organisatie biedt mensen in de laatste levensfase hoogwaardige zorg en is tevens een kennis- en ontmoetingscentrum voor vraagstukken rondom de laatste levensfase.

Gospelkoor OLV Bilthoven voor Demeter

Een meeslepend optreden met telkens weer prachtige vertolkingen

Gospelkoor OLV Bilthoven voor Demeter

A Soulful Christmas met een enorme passie

Gospelkoor OLV Bilthoven voor Demeter

Uiteindelijk stond iedereen op de banken!

Gospelkoor OLV Bilthoven voor Demeter

Meeslepend mooi

Gospelkoor OLV Bilthoven voor Demeter

De locatie is ook zo sfeervol!

Gospelkoor OLV Bilthoven voor Demeter

Ellen Julius van Rotary Zandzegge en Roland Engbers van Rotary De Bilt-Bilthoven leidde het programma in

A Soulful Christmas met het G-Roots Gospelkoor

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

  • Het Kerstconcert in De Bilt in Beeld – Rotary Bilthoven Zandzegge
    22 januari 2018 op 17:18

    […] Lees de gehele recensie hier: De Bilt in Beeld […]