CDA De Bilt-Maartensijk presenteert verkiezingsprogramma

CDA De Bilt Lancering Verkiezingsprogramma 2018

CDA lijsttrekker Madeliene Bakker-Smit overhandigt het eerste exemplaar van het verkiezingsprogramma 2018 aan Bas van Loo, voorzitter Winkeliersvereniging Hessenweg-Looydijk

“CDA blijft Dichtbij!” Is het motto voor 2018. “Verenigen onze sport,” is één van de speerpunten uit het verkiezingsprogramma van het CDA De Bilt-Maartensdijk wat gisteren is gepresenteerd. Lijsttrekker en wethouder Madeleine Bakker: “Het CDA steunt verenigingen en het verenigingsleven. Geen geld weg bij de sport”, vertelt Bakker resoluut.

“Ook vinden wij het als CDA belangrijk, dat er meer woningen komen om ook onze kinderen dichtbij! te houden.” Het derde speerpunt dat de lijsttrekker naar voren brengt is dat het CDA geen lastenverzwaring wenst voor de inwoners van de gemeente. Een belofte die staat.

Presentatie verkiezingsprogramma

De presentatie van het CDA-verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart vond plaats in Lunchroom Reeg in De Bilt, deze vrijdag een verzamelpunt van enthousiaste CDA’ers en inwoners uit onze zes kernen. Madeleine Bakker overhandigde het eerste exemplaar van het programma aan Bas van Loo, slager en tevens voorzitter van de Winkeliersvereniging Hessenweg-Looydijk De Bilt.

Alle 6 kernen in top CDA-kandidatenlijst

Na de overhandiging kwamen, naast lijsttrekker Madeleine Bakker-Smit,  de nummers twee tot en met zeven van de kandidatenlijst aan het woord. Ieder voor zich vertegenwoordigen zij één van de zes kernen van onze gemeente. “Echt een unicum”, aldus nummer twee op de lijst Werner de Groot, die Maartensdijk vertegenwoordigt. “CDA blijft Dichtbij! Is niet voor niets ons motto”, lacht De Groot.

CDA De Bilt Lancering Verkiezingsprogramma 2018

Vol vuur presenteerde Madeleine Bakker-Smit het CDA-verkiezingsprogramma

CDA De Bilt Lancering Verkiezingsprogramma 2018

De eerste zeven kandidaten – elk uit een kern uit de gemeente De Bilt – presenteerde zichzelf met een aantal belangrijke punten voor de diverse dorpskernen. Van rechts naar links: Arjan Muijs (Hollandsche Rading), Martijn Koren (De Bilt), Cornel Boere (Westbroek), lijsttrekker Madeleine Bakker-Smit, Werner de Groot (Maartensdijk), Margriet van de Vooren (Bilthoven) en Teus Spelt (Groenekan)

CDA De Bilt-Maartensijk presteert verkiezingsprogramma

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht