Minister Bruno Bruins bezoekt De Bilt

VVD De Bilt Minister Bruno Bruins op bezoek

Minister Bruno Bruins op bezoek tijdens een sportworkshop van de Buurtsportcoaches

Vandaag bracht minister Bruno Bruins (Medische zorg en Sport) een bezoek aan VVD De Bilt. Eerst richtte hij zijn aandacht op een rondetafelgesprek met diverse geledingen uit de Biltse sport- en gezondheidswereld. Daarna zette het gezelschap koers naar de Van Dijckschool, alwaar hij een kijkje nam bij een sportworkshop van een buurtsportcoach bij de BSO van Kinderopvang De Bilt.

Het onderwerp was: sport en bewegen én sport en gezondheid. De minister ontmoette deze middag medewerkers en vrijwilligers van MENS De Bilt (buurtsportcoaches), FC De Bilt, SCHC, Gezondsheidscentrum De Bilt, een fysiotherapeut, een arts en diverse kandidaten en bestuurders van VVD De Bilt. Zij bespraken onder andere ‘Bewegen op Recept’, hoe zit het in elkaar, wat zijn ervaringen, wat zijn de volgende stappen?
VVD De Bilt Minister Bruno Bruins op bezoek

Een warm welkom door Tineke Plessen directeur/bestuurder Kinderopvang De Bilt

VVD De Bilt Minister Bruno Bruins op bezoek

Buurtsportcoach Sebastiaan Klok en Tineke Plessen vertellen over het sportprogramma ‘Wat beweegt jou’

VVD De Bilt Minister Bruno Bruins op bezoek

Ook de delegatie van VVD De Bilt laten zich voorlichten over de sportworkshops en de diverse bewegingsprogramma’s. V.l.n.r. Leontine Kok, minister Bruno Bruins, Henric de Jong Schouwenburg  en Christiaan van Nispen

Minister Bruno Bruins bezoekt De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht